Rettigheter

Alt innhold i denne bloggen er ~ om ikke annet er angitt ~ eiet av meg og jeg har copyright på det.

onsdag 13. april 2011

Eksperimeterer med kritt

Etter scraporama satt jeg og eksperimenterte meg litt med kritt. Kjøpte også noen stempler jeg måtte prøve å få til å bruke.Dette var resultatet mitt:

IMG_2882

Dette huset og trærne er en av de landsskap- og naturstemplene jeg kjøpte. Her har jeg stemplet med brunt også har jeg tegnet litt over med grønne og brune penner.

Arket var som vanlig hvitt her, også har jeg brukt kritt for å få det farget. Det slår meg hvor fort det er å fargelegge et kort med kritt. Men det er vist en spesiell type kritt med mye pignmenter i eller så… så dette meg jeg nok undersøke litt hvis jeg skal ha mer av dette ;)
-og det frister jo selvsagt :P

IMG_2887

Måtte nesten ta med et bilde av insiden av kortet også.

Her har jeg brukt kritt for å gi kortet farge. Også har jeg stemplet med et nytt bakgrunnstempel. Det har jeg blitt veldig glad i alt =)

Det hvite er rett og slett hvit embossing, laget av noen nye swirls-stemper =)

5 kommentarer:

 1. Utrolig stilig!! skjønner ikke koss du får det te... lage jo egne mønsterark jo! genialt!!!

  SvarSlett
 2. WOW så stilig!
  Adeles nyyyydelig var det!! =)
  Du er så flink til å lage egne ark, det har jeg ikke fantasi til.
  Så fint du hadde gjordt det med de naturstemplene, her har jeg en hel pose full av de, men ingen ide om hvordan bruke dem ;)

  SvarSlett
 3. Kan bare føye meg i rekken av beundrere. Dette var aldeles nydelig Maja. Kjempeflink er du til å lage mønsterark, tror neppe jeg ville fått til det der. Genialt:)

  SvarSlett