Rettigheter

Alt innhold i denne bloggen er ~ om ikke annet er angitt ~ eiet av meg og jeg har copyright på det.

søndag 9. oktober 2011

Dokkemaraton oppg. 3

Dette var oppgaven vi fikk:

* Fargen grønn (Du velger selv hvor mye, hvor og hva som er grønt. Men det holder ikke kun med blomsterstilker og blader!)
* Perler ( Halve eller hele, men de skal være satt på. Bling er IKKE perler!)
* Minimum tre sirkler eller hjerter! (Du velger selv hvordan du vil bruke dem, og JA, sirkler/hjerter på mønsterark er sirkle/hjerter! Det skal være tre sirkler, eller tre hjerter, ikke tre tilsammen!)
* Bånd. (Du velger selv om du vil bruke bånd, blonde, ponponbånd osv, og hvor mye er opp til deg! Hyssing/hampetråd er IKKE bånd)

Og slik løste jeg den:
IMG_3668
Motivet her er laget med distress. Månen er mustard seed, og den blå himmelen er broken China og faded jeans. Jeg har masket månen her. Etterpå har jeg stemplet trærene med peeled paint. Under ser dere et nærbilde av motivet:

IMG_3671

IMG_3670
Jeg har brukt En die bak motivet, og brukt MS raindrop-punch til borden og til hørnene. Blomstene er hvite med litt hvite perler i ;) Båndet rundt dem er egentlig hvitt, men jeg har fargelagt den med copics, om jeg ikke husker feil, så var det G01 og B28 eller noe sånt… ;) Til høyre ser dere et nærmere bilde av det.

Ellers har jeg også farget kantene på det grønne mønsterarket med en grønn copics tusj, som jeg mener er YG17.

Fikk faktisk stemmer denne dagen.. så det er jeg fornøyd med =)

3 kommentarer:

 1. Synes dette kortet var veldig fint, synes det var så stilig med trærne og "stemningen" :)

  SvarSlett
 2. Dette kortet er så fresht og herlig. Det var en veldig tøff runde i DM....utrolig mange flotte bidrag og alt for få stemmer å dele ut!

  Klem

  SvarSlett
 3. Nydelig kort. motivet eeelsket jeg. fikk skikkelig godfølelse :-)

  SvarSlett